utkopro@utkopro.hu     +36 70 672 7430 / +36 30 956 9597

Wiwasol-4 akusztikus vadriasztó prizma

 

A WIWASOL-4 eszköz figyelmeztető készülék fejlett, innovatív csúcstechnikai eszköz, amely abszolút jövőbiztos technológiával rendelkezik.

A WIWASOL-4 berendezésen a vizuális figyelmeztetést egy kék/sárga/zöld villogó LED égők generálják 4 másodpercig. Beépítettek egy speciális érzékelőrendszert, amely biztosítja  megbízhatóan a jármű érzékelést szűk kanyarokban és különösen széles utakon.

A napenergia-ellátásnak köszönhetően az eszköz azonnal felhasználható bármilyen telepítési helyre, bármilyen tápcsatlakozástól függetlenül. Egy speciális napelemes modul biztosítja az energiatárolás biztonságos feltöltését. A készülék legnagyobb előnye a mikroprocesszor-technológia. A WIWASOL-4 figyelmeztető készüléket alkonyatkor automatikusan bekapcsolja az elhelyezett szürkület- érzékelő , és éjszakán át hajnal végéig működik.

A figyelmeztető funkciókat a fényszóró lámpája váltja ki, ahol a speciális érzékelők biztosítják, hogy ez teljesen megbízhatóan történjen akár 300m méter távolságból.

A figyelmeztetés egy akusztikus hangjelzéssel kezdődik /normál 4 kHz vagy magas 8kHz/, amely felhívja a figyelmét az állatoknak a közeledő járműre, majd folytatódik olyan kombinált vizuális és akusztikus jelekkel, amelyek várhatóan megállítják az állatot  az út átlépésében.

A készülék működése minden időjárási körülmények között garantált.

Amikor egy jármű megközelíti a vadriasztóval telepített szakaszt, a WIWASOL-4  detektorok egymás után bekapcsolódnak, ez a szabálytalan bekapcsolódás a hangjelek további keveredését és erősítését eredményezi, ami így megbízhatóbban elriasztja az állatokat.

A készülék hang és fényjelzési állíthatók, személyre szabhatók, GPS koordináták rögzítése, stb.

 

Üzemi hőmérséklet: -30 ° C - + 70 ° C
Mérete: 183 x 74 x 88 mm
Zajszint: 83 dB / 10 cm
Hangfrekvencia: kb. 4 kHz/8kHz
Az akkumulátor élettartama újra töltés nélkül kb. 3000 érzékelés.

 

 

Wiwasol-4 akusztikus vadriasztó prizma - Nappal

Wiwasol-4 akusztikus vadriasztó prizma - Éjjel